Sombor: Šansa za rent-a-bajk

Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova odobrio je sredstva za tri udruženja građana na konkursu za sufinansiranje projekata u oblasti turizma u Somboru.
Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova odobrio je sredstva za tri udruženja građana na konkursu za sufinansiranje projekata u oblasti turizma u Somboru.

Konkurs za sufinansiranje projekata udruženja građana u oblasti turizma raspisan je početkom jula, a za podelu je bilo predviđeno pet miliona dinara. Rezultati su objavljeni krajem avgusta, a sredstva su odobrena UG "Eko-logika", Udruženju starih, umetničkih zanata i domaće radinosti i UG "SO open".

Najviše sredstava, 150 hiljada dinara dobilo je UG "Eko-logika" za projekat "Tour Infor - edukacija nezaposlenih lica sa evidencije NSZ sa stručnom spremom iz oblasti turizma". Za projekat "Somborski suveniri pod satom" Udruženju starih, umetničkih zanata i domaće radinosti dodeljeno je 120.000 dinara, dok je "SO open" za projekat Somborski renta-bajk dobio 100 hiljada dinara.

Sredstva za sufinansiranje projekata iz oblasti turizma dobilo je 60 udruženja građana iz Vojvodine.

  • somborac

    09.09.2014 06:32
    u novom sadu
    kakva znatna sredstva! pa sta da rade ljudi sa tom sitnom parom? sto hiljada dinara za rent-a-bike, pa sa tim parama mogu da kupe jedan bicikl i katanac i parking cesljeve na 5 mesta u gradu... bez evidentacije elektronske...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina