Pančevo: Ombudsman u sredu sa građanima

Zamenica pokrajinskog ombudsmana Eva Vukašinović primaće građane i građanke u Pančevu u sredu, 24. septembra.
Zamenica pokrajinskog ombudsmana Eva Vukašinović primaće građane i građanke u Pančevu u sredu, 24. septembra.

Prijem građana održaće se u sedištu Opštinske uprave od 13 do 14 časova, tokom kojih će zamenica ombudsmana razgovarati sa građanima, primati pritužbe i davati pravne savete.

Razgovor sa građanima o njihovim problemima u vezi sa ljudskim pravima prilika je da se institucija Pokrajinskog zaštitnika građana iz prve ruke upozna sa situacijom u oblasti ostvarivanja, zaštite i unapređenja ljudskih prava u vojvođanskim mestima u kojima nema lokalnog zaštitnika građana.

Zamenica Vukašinović će se istog dana prethodno sastati i sa lokalnim romskim koordinatorima u Alibunaru i Pančevu kako bi se upoznala sa problemima u oblasti ljudskih prava sa kojima se na teritoriji ove dve lokalne samouprave suočava romska zajednica.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".