Vršac: Uhvatio ribokradice na delu

Predsednik KSR "ProfiRibolovac" Miodrag Vukojević, po pozivu članova i u prisustvu policijskih službenika iz Uljme, sinoć je uhvatio ribokradice na delu.
Predsednik KSR "ProfiRibolovac" Miodrag Vukojević, po pozivu članova i u prisustvu policijskih službenika iz Uljme, sinoć je uhvatio ribokradice na delu.

Time je dokazao da su tvrdnje KSR "ProfiRibolovac", da se kanal DTD ne čuva - apsolutno tačne.

- Otišli smo na kanal DTD kod Vlajkovca oko 21.45 časova. Sa nama su bili i policijski službenici iz Uljme. Zatekli smo otključano vozilo sa vršačkim registarskim oznakama, a u njemu su, priča Vukojević, bila tri džaka sa mrežama i jedna penta.

On kaže da su na kanal DTD zajedno sa policijom otišli, jer su ih članovi obavestili da su ribokradice na vodi i da bacaju mreže. - Sačekali smo u mraku da se vlasnici vrate. Oko 23 časa začuli smo pentu. Dok su stavljali mreže u automobil, prišao sam i predstavio se. Policija je konstatovala da se u automobilu nalazi jedan džak sa ribom, još jedna penta i još 4 džaka sa mrežama - dodaje Vukojević. Lica sa alatom za ribokrađu privedena su u PO uljma, gde je napravljen zapisnik.

- Nadamo se da će protiv lica uhvaćenih u ribokrađi biti pokrenut postupak. Ovim, naš klub i dalje pokušava da se bori protiv ribokrađe, dokumentujući tvrdnje da se naš kanal ne čuva. Nećemo stati dok god ne bude prestala ribokrađa na našem prostoru - ističe Vukojević i dodaje da će fotografije i snimke opisanog događaja medijima staviti na uvid u ponedeljak.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina