Palić: Žice upletene u krošnje drveća

Pojedini stanovnici na Paliću imaju problem sa krošnjama drveta čije su grane upletene u žice od bandera.
Pojedini stanovnici na Paliću imaju problem sa krošnjama drveta čije su grane upletene u žice od bandera.

Kada dune vetar kidaju se žice, a prilikom kiše dolazi i do varničenja. U Mesnoj zajednici "Palić" objašnjavaju da su upoznati sa problemom i da su obavestili elektrodistribuciju. Ovaj problem postoji u nekoliko ulica na Paliću. Josip Bošnjak živi u ulici Prežihova Vorannca broj 16. Žice od bandere su upletene u krošnje od drveta i predstavljaju moguću opasnost po okolinu. Kaže da kada su bile kiše stvarale su varnice, tako da su komšije mislile da je u pitanju vatromet.

Ovaj problem imaju i drugi stanovnici na Paliću u ulicama Pulska i Zelengorska. Mesnoj zajednici je do sada prijavljeno šest ovakvih slučaja, a elektrodistribucija postupa samo ukoliko dođe do kidanja žica. Iako su građani uredno prijavili slučaj komunalnoj policiji i inspekciji, osim izlaska na teren i konstatovanja problema zapisnički ništa nije urađeno. Ukoliko dođe do požara koji mogu da izazovu žice upletene u krošnje pitanje je čija će to biti odgovornost.

Inače, građani sami ne smeju da orezuju granje, već je za to nadležna Čistoća, koja izlazi na teren samo po nalogu inspekcija.

  • 07.10.2014 11:43
    Lud zbunjenog
    I ovde važi pravilo: Dok se ne desi - ne mrdamo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.