Zrenjanin: Skinuli dug za grejanje pogrešnom čoveku

Stevanu Deviću iz Zrenjanina administrativnom zabranom greškom je skinut dug za grejanje koji, kako tvrdi nije njegov, zbog zamene identiteta.
Stevanu Deviću iz Zrenjanina administrativnom zabranom greškom je skinut dug za grejanje koji, kako tvrdi nije njegov, zbog zamene identiteta.

On redovno plaća račune Toplani iz drugog dela penzije već godinama, a kao neprijatno iznenađenje je doživeo odlazak u crveno zbog tuđeg računa.

Do greške je došlo pošto je sud na osnovu predloga za izvršenje ovog preduzeća pogrešnom Dević Stevanu na drugoj adresi skinuo dug.

Ukoliko se utvrdi da je greškom pogrešnom potrošaču dug naplaćen, JKP "Gradska toplana" će vratiti novac, ističu u ovom preduzeću.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".