Pajtić: Rekonstrukcija je pitanje dana

Predsednik vlade Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je danas da će rekonstrukcija pokrajinske vlade biti izvršena u narednih nekoliko dana, precizirajući da je rekonstrukcija pitanje dana, a ne nedelje ili meseca.

Predsednik vlade Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je danas da će rekonstrukcija pokrajinske vlade biti izvršena u narednih nekoliko dana, precizirajući da je rekonstrukcija pitanje dana, a ne nedelje ili meseca.

- Sve ono što se pojavljivalo u medijima ovih dana, a tiče se personalnih rešenja nije tačno jer o personalnim rešenjima nismo ni razgovarali - rekao je Pajtić. On je dodao da će rekonstrukcija vlade biti izvršena na predlog koalicionih partnera u pokrajinskoj vlasti - Lige socijaldemokrata Vojvodine i Socijaldemokratske stranke koje su po Pajtićevim rečima predložile da imaju veću participaciju u pokrajinskoj vlasti.

Na pitanje novinara da li je neko od koalicionih partnera DS zahtevao da u budućoj rekonstruisanoj pokrajinskoj vladi ne bude sadašnji potpredsednik Dragoslav Petrović, Pajtić je ponovio da o personalnim rešenjima nije bilo reči i precizirao da takav predlog nije stigao ni od jednog koalicionog partnera.

Predsednik DS je rekao da će Skupština Vojvodine danas podržati predlog rebalansa pokrajinskog budžeta. - Dve bitne stavke karakterišu predlog rebalansa. Prvo odustali smo od bilo kakvog zaduživanja i drugo uveli smo novi program finansiranja vantelesne oplodnje za drugo, treće, četvrto i svako naredno dete i to je prvi slučaj da se takva vantelesna oplodnja finansira, jer do sada se jedino finansiranja vantelesna oplodnja za prvo dete - rekao je Pajtić.

  • Svan

    28.10.2014 21:57
    LSV i Tadic ga izgleda ucenjuju, traze jos funkcija. E sta sve Pajtic radi samo da bi ostao na vlasti..
  • 28.10.2014 16:09
    taur
    Ovi prave kombinatoriku al videcemo dokle....glasaci ce kad tad reci svoje.
  • Stole Božić

    28.10.2014 14:46
    Džaba vam sve i da ste u pravu.
    Džabe nama što izjavljujete da nećete više da se zadužujete kada ste već upropastili Vojvodinu u prethodnih 14 godina. I kome znači vantelesna oplodnja kada ste u Vojvodini doveli sve nas do prosjačkog štapa vašim nepotizmom i neradom, gospodine Pajtiću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".