Bogaroški: Zatečeni smo stavom SMV

Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i novoizabrani pokrajinski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški izjavio je danas da su u LSV i u vladajućoj koaliciji u Vojvodini zatečeni stavom Saveza vojvođanskih Mađara tokom glasanja o rekonstrukciji pokrajinske vlade.
Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i novoizabrani pokrajinski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški izjavio je danas da su u LSV i u vladajućoj koaliciji u Vojvodini zatečeni stavom Saveza vojvođanskih Mađara tokom glasanja o rekonstrukciji pokrajinske vlade.

Bogaroški je nakon sednice skupštine AP Vojvodine, na kojoj je potvrđen predlog o rekonstrukciji pokrajinske vlade, rekao novinarima da Savez vojvođanskih Mađara nije najavio da u glasanju o izboru novih članova pokrajinske vlade neće učestvovati.

"Jako mi je žao što predlog o rekonstrukciji vlade nije dobio jedinstvenu podršku vladajuće koalicije i što današnjom sednicom nije stavljena tačka na razmirice unutar vladajuće koalicije u pokrajini", rekao je Bogaroški.

On je kazao da mu je žao što je za rekonstrukciju pokrajinske vlade glasalo 63 poslanika, ali je dodao da i 63 poslanika predstavljaju većinu u pokrajinskom parlamentu. Na pitanje novinara da li način glasanja SVM-a može za posledicu imati smenu Ištvana Pastora sa mesta predsednika Skupštine, Bogaroški je rekao da će se o tome razgovarati u narednom periodu, ali je naglasio da je Vojvodini sada neophodna stabilnost.

"Današnji stav SVM-a nije bio najavljen i ponavljam, poprilično smo zatečeni i to će zahtevati dodatne analize i razgovore, a u kom pravcu će ići te analize, ostaje da se vidi", rekao je Bogaroški.

  • DS22

    03.11.2014 21:57
    PREVRTLJIVCI
    Nemoj da te cudi "DINASTIJA HOCE U BG FOTELJE" !
    I POD HITNO PASTOR U OPOZICIJU JER SE TAKO DANAS IZJASNIO .I nebi da psujem ali nek on "sminka BG LESEVE" a ostavi Vosu onima koji su VECINA sa IZBORA A NE IZ KUOLARA SUBOTICKIH I PESTANSKIH!
  • Mile

    03.11.2014 18:49
    Veze s vezom
    Pa Bogaroški, ti si prosečan pravnik, sećam te se još iz JKP "Put". Kakve ti veze imaš sa poljoprivredom?
  • ZoranNS

    03.11.2014 17:36
    SNS još uvek nema dovoljno kupljenih
    SNS još uvek nema dovoljno kupljenih, a baš su u formi, trguju li trguju, progutali Kragujevac, u Beogradu su pali na ispitu, da nisu svalili neke troškove na budžet, bio bi potpuni krah, rovarili protiv GSP, a sada ga rešavaju na teret građana, najviše iz Vojvodine, kojoj zakidaju gde god stignu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina