Subotica: Predstavljena Unija srednjoškolaca Srbije

Predavanje o Uniji srednjoškolaca Srbije, na kome su prisustvovali predstavnici đačkih parlamenata subotičkih srednjih škola, održano je u Svečanoj sali gimnazije "Svetozar Marković".
Predavanje o Uniji srednjoškolaca Srbije, na kome su prisustvovali predstavnici đačkih parlamenata subotičkih srednjih škola, održano je u Svečanoj sali gimnazije "Svetozar Marković".

U okviru predavanja predstavljen je projekat "Srednjoškolci za srednjoškolce", kao i konkurs za za lokalne koordinatore i PR tim, koji je otvoren do 14. decembra. Predstavnicima subotičkih srednjih škola održano je predavanje o Uniji srednjoškolaca Srbije, Upravnom i nadzornom odboru.

Posle izbora koji su početkom novembra održani u Beogradu, u Upravnom odboru Unije srednjoškolaca Srbije nalazi se i učenica Gimnazije, Teodora Pavković. Najznačajniji projekat Unije srednjoškolaca Srbije je "Srednjoškolci za srednjoškolce".

Zahvaljujući ovom projektu, učenici Ekonomske srednje škole, koji su ove godine postali članovi Unije, poboljšali su nastavu i obezbedili muzički instrument. Unija srednjoškolaca Srbije osnovana je 2003. godine sa ciljem okupljanja svih srednjoškolaca, tj. njihovih učeničkih parlamenata na teritoriji Srbije.

  • 22.11.2014 01:46
    štaa???
    samo???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina