Bankotirao restoran Džejmija Olivera

Restoran Džejmija Olivera u Turskoj propao je samo 14 meseci posle spektakularnog otvaranja u luksuznom tržnom centru Zorlu.
Restoran Džejmija Olivera u Turskoj propao je samo 14 meseci posle spektakularnog otvaranja u luksuznom tržnom centru Zorlu.

Restoran, koji na terasi može da ugosti 200 osoba, zapao je u finansijske teškoće do kojih je došlo zbog nižih cena i malog odziva, prenosi Jutarnji list.

Portparol lanca restorana Piter Beri tvrdi da, uprkos bankrotu, restoran neće biti zatvoren. "Jamie'S Italian u Istanbulu posluje dobro, ali trenutno je u pregovorima oko poslovanja i standardna je procedura da se traži zaštita suda od poverilaca sve dok pregovori traju", rekao je Beri.

Turski ekonomista Ozgur Altug tvrdi da gotovo svim drugim restoranima ide dobro i da to nema veze s ekonomijom. "Turci se ne ustručavaju da jedu u restoranima, pa čak i kada su teška vremena", rekao je Altug.

Lanac restorana "Jamie’s Italian" počeo je brzo da se širi od osnivanja u Oksfordu 2008. godine i sada ih ima više od 30 širom sveta.
  • 26.01.2015 08:25
    Puko! Svako ko je ikada pokušao da pripremi hranu po njegovom receptu shvatio je da je - NEJESTIVA.
  • kaze se

    26.01.2015 07:53
    bankrotirao
  • 25.01.2015 19:50
    U NS-u ne bi bankrotirao sigurno. Seljaci bi navalili, cisto da bi bili vidjeni, ne pitajuci sta kosta. Steta pa Oliver nikada nije cuo za NS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.