Unajmljen kao zvanični gradski ubica pacova

Jedna vladina agencija u Pešavaru angažovala je izvesnog Nasera Ahmada, poznatog kao tamanitelja pacova, s ciljem da ovaj severnopakistanski grad očisti od najezde glodara.
Jedna vladina agencija u Pešavaru angažovala je izvesnog Nasera Ahmada, poznatog kao tamanitelja pacova, s ciljem da ovaj severnopakistanski grad očisti od najezde glodara.

Ahmad, koji je zvanično imenovan za Ubicu pacova, dobijaće mesečnu platu od 15.000 rupija (147 dolara), kao i bonus od 2.000 rupija po obavljenom zadatku.

Ahmad, koji je, po sopstvenim tvrdnjama, u proteklih 19 meseci ubio čak 100.000 glodara, izjavio je da je u "eksterminatorsku misiju" krenuo kada je video ranu od ujeda pacova na ženi svog prijatelja.

"Dobijamo pritužbe zbog sve većeg broja glodara u gradu koji izazivaju štetu u kućama i prodavnicama i zagađuju hranu", rekao je jedan od zvaničnika Pešavara. "Pozvao sam Ahmada i dao mu posao, čime je po prvi put u istoriji grada otvoreno radno mesto 'ubice pacova'."

Ahmad, koji je dosad svoj posao obavljao samo uz pomoć motike, kolica i par gumenih rukavica, dobio je pet pomoćnika, a planira da obuči još radnika kako bi Pešavar oslobodio pacovske pošasti.

  • Jovica

    21.02.2015 10:47
    -Najbolje jelo od glodavca je: zec u umaku od luka
    Humana deratizacija sa motikom i kolcem. :-)
    To je pravi ekolog, koje još vidio koristiti otrove, ili nedaj Bože puške i bombe, protiv slatkih malih zubath stvorenja. :-D
  • mininova

    21.02.2015 06:45
    Kod nas
    Neka dodje kod nas u skupstini ima pacova kao i u ministarstvima....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti