VIDEO: Mašina za uvijanje sarmi

Ako vam motanje božanstvenih zamotuljaka od kupusa, blitve ili vinove loze ne ide od ruke, od nedavno postoje mašine koje vam mogu olakšati pravljenje ovog specijaliteta.
Ako vam motanje božanstvenih zamotuljaka od kupusa, blitve ili vinove loze ne ide od ruke, od nedavno postoje mašine koje vam mogu olakšati pravljenje ovog specijaliteta.

Sve što vam je potrebno su lepo isečeni listovi i smesa, a ostatak posla prepustite mašini.

Kao što ćete videti na priloženom snimku, mašina pravi gotovo identične sarmice, koje vam se sigurno neće razmotavati tokom kuvanja.

  • aaa

    18.03.2015 12:52
    Sta je bre ovo, pa nase svadbarske su vece od ovih smotuljaka. Zna se sta je sarma, ako nije ko pesnica, nista ne valja. Al dobro, nemaju oni tolikog kupusa ko ovog futoskog, nego nekog jadnog. Jes da nemamo para, ali se niko jos nije brukao ovako malim sarmama.
  • Sarmash

    17.03.2015 20:26
    Gorane ove su za poneti. U kesu pa u dzep pa ondak na put.
  • Goran

    17.03.2015 18:09
    Izvin'te al ovo su neke dzepne sarmice. Sarma je bar 5x veca. ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva