Šampon od kravljeg urina uskoro na tržištu

Grupa naučnika iz Rejkjavika napravila je šampon od kravljeg urina, što je samo jedan od bizarnih proizvoda koji su popularni u toj državi, objavili su islandski mediji.

Grupa naučnika iz Rejkjavika napravila je šampon od kravljeg urina, što je samo jedan od bizarnih proizvoda koji su popularni u toj državi, objavili su islandski mediji.

Šampon nazvan jednostavno "Q" s mirisom ruže bogat je vitaminima i uskoro će se naći na tržištu. Probna serija je razgrabljena, a interesovanje za šampon pokazali su najviše stariji kupci, objavila je u nedelju islandska televizija.

Mladi preduzetnici sada žele da istraže može li se od goveđeg urina napraviti i sredstvo za pranje veša.
Šampon je proizveden u okviru inovativnog studija na univerzitetu u Rejkjaviku.

Na islandskom tržištu javlja se svojevrsni trend ponude nesvakidašnjih proizvoda, poput testisa ovna, starog mesa morskog psa ili piva od kitovog brašna.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva