Skokom s mosta proslavio 15 godina s presađenim srcem

Jedan 81-godišnji Francuz, proslavio je 15 godina od transplantacije srca tako što je vezan elastičnim užetom, "bandžijem", skočio s jednog mosta.
Jedan 81-godišnji Francuz, proslavio je 15 godina od transplantacije srca tako što je vezan elastičnim užetom, "bandžijem", skočio s jednog mosta., preneo je danas pariski Mond.

Žan-Klod Le Buri je skočio s mosta visokog 38 metara, dok je prošle godine godišnjicu proslavio skokom s padobranom.

Francuz koji je privukao pažnju medija, rekao je da skokovima želi da promoviše transplantaciju organa.

"Posle teške operacije kao što je presađivanje srca, čovek može da živi, trči i skače", veselo je rekao Le Buri posle skoka s mosta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.