Greškom se našao na pokeraškom turniru i osvojio 80.000 dolara

Slučaj Kristijana Fema iz Minesote govori nam da je snalažljiv čovek u stanju da napravi svakojaka čuda.
Slučaj Kristijana Fema iz Minesote govori nam da je snalažljiv čovek u stanju da napravi svakojaka čuda.

Kristijan Fem iz Minesote našao se na velikom kartaškom takmičenju World Series of Poker u Las Vegasu, sa željom da učestvuje u popularnoj igri Texas Hold’em. Međutim, kada se prijavljivao, napravio je grešku, tako što je pristupio takmičenju za poker igru lowball, umesto za onu koju je želeo.

Grešku je uočio tek kada su karte bile podeljene. "Kada sam seo za sto i kada sam pogledao u karte koje su mi dodeljene, bilo mi je jasno da nešto ne valja. Kako ovu igru mi u Minesoti nemamo, znao sam da sam u problemu. Tada sam je igrao prvi put i pokušao sam da naučim pravila na mestu igre, od ljudi koji su sedeli za stolom", rekao je Kristijan.

Bez obzira na početni šok, Kristijan se brzo snašao. Toliko brzo da je pobedio u igri i iza sebe ostavio svih 219 igrača. Tako je osvojio 81.314 dolara i zlatnu narukvicu.

"Mislim da je ova pobeda neki znak od boga", rekao je Kristijan.
  • 15.06.2015 22:57
    "Mislim da je ova pobeda neki znak od boga", rekao je Kristijan.

    Ako neki bog i postoji (u šta ja ne verujem), hteo je da ti poruči da nikada više ne sedneš za kartaški ili bilo koji drugi sto gde se igraju igre na sreću. U plusu si, jedan si od retkih koji su na kocki u plusu, povuci se i uživaj u životu, da ne bi vratio tih 80.000 sa kamatom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.