Za ovim stolom radite ležeći

Jedna kalifornijska startup kompanija transformisala je radne stolove u neku vrstu kreveta koji omogućavaju da radite ležeći.
Jedna kalifornijska startup kompanija transformisala je radne stolove u neku vrstu kreveta koji omogućavaju da radite ležeći.

Altwork sto podseća na futuristička sedišta i omogućava korisnicima odabir jedne od četiri pozicije. Ovaj proizvod ima magnetni sto koji sprečava padanje tastature i miša kad ste u ležećem položaju.

Ipak, nije ni malo jeftin. Osobe koje žele da rezervišu svoj komad nameštaja moraju da izdvoje 3.900 dolara, a kada se nađe u prodaji 2016. koštaće 5.900 dolara.
  • 02.11.2015 19:50
    Made in Montenegro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.