Počinje rijaliti za časne sestre

Program će pratiti pet mladih devojaka koje se pripremaju da svoj život provedu kao časne sestre.

Novi televizijski šou u pripremi je u Španiji, međutim, ono što ga čini drugačijim je činjenica da će nositi naziv "Želim da budem časna sestra"! Ovo je svakako novina u rijaliti programima, a mnogi već komentarišu kako je reč o programu koji će imati "božansku inspiraciju".

Naime, ovaj program će biti namenjen onima koji žele da svoj život posvete Bogu, a tokom snimanja emisije zainteresovane devojke će proći više različitih samostana, uključujući i zatvorene redove. Program će biti prikazivan na kanalu "Cuatro", a omogućiće gledaocima da vide tajanstveni svet časnih sestara, od kojih mnoge provode ceo život u zatvorenim redovima.

Program će pratiti pet mladih devojaka koje se pripremaju da svoj život provedu kao časne sestre. Reč je o devojkama koje su odrasle u komforu i svemu što pruža 21. vek, uključujući najnovije tehnologije. Međutim, njih pet će pokušati da ostatak života provedu u siromaštvu i poniznosti.

Inače, mlade žene će prvobitno biti smeštene u tri madridska samostana, a svakodnevno će učestvovati u svim poslovima zajedno sa časnim sestrama. To podrazumeva razne humanitarne akcije, ali i odlazak na brojne misije širom sveta, poput misije u bolivijsku džunglu, gde treba da šire "reč Boga".

"Tek nakon završetka ovog programa, mlade žene će doneti konačnu odluku da li žele da svoje živote posvete Bogu ili će nastaviti s prethodnim životom", stoji u saopštenju kuće "Mediaset", koja stoji iza celog ovog programa i same ideje.

Predstavnica jednog od tri samostana "Sisters of Santísimo Sacramento" potvrdila je da će njihov samostan učestvovati u pomenutom programu. Ipak, ne može da otkrije detalje, jer su potpisali ugovor s producentskom kućom.

Ovo svakako neće biti prvi rijaliti gde učestvuju časne sestre i sveštena lica. Naime, svi pamte sestru Kristinu, koja je pre nekoliko godina pobedila u italijanskoj verziji poznatog takmičenja "The Voice", nakon čega je objavila i svoj prvi singl. S druge strane, otac Damijan, španski sveštenik, je takođe učestvovao u jednom sličnom takmičenju, ali nije postigao popularnost kao sestra Kristina, koja je nešto poput zvezde u Italiji.

Autor: 021

  • komsha

    26.01.2016 15:24
    hahaha
    kretenizam....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.