VIDEO: Žena zaustavila i izgrdila policajca koji je napravio prekršaj

Kad primetimo da policijac napravi saobraćajni prekršaj, preostaje nam jedino da nemoćno gunđamo sebi u bradu kako, eto, za njega važe neka druga pravila. Međutim, jedna žena iz Majamija smatrala je da niko nije iznad zakona, pa ni policija, i odlučila je da nešto preduzme povodom toga.

Čim je videla da se saobraćajac u patrolnom automobilu kreće znatno većom brzinom od dozvoljene, rešila je da ga prati i pokuša da ga zaustavi, kako bi od njega zatražila objašnjenje zašto je napravio prekršaj.

Verovatno ste se ironično nasmejali kada ste pročitali uvod i, možda, zamislili sebe kako pokušavate da uradite nešto slično u Srbiji. Ova odlučna žena, koja se na sajtu YouTube predstavila kao Klaudija Kastiljo, na kraju je ipak uspela da uradi ono što je naumila - nakon što je signalizirala policajcu da zaustavi automobil, ovaj je to i učinio.

Usledio je nesvakidašnji razgovor, koji je zabeležila kamera sa instrument table.

"Zaustavila sam vas jer ste vozili brzinom od 90 milja na sat (oko 145 km/h)", zvučalo je kao nešto što bi izgovorio policajac kada zaustavi vozača zbog prekršaja, ali ovde su uloge bile zamenjene. Klaudija je od policajca ljubazno zatražila objašnjenje zašto je vozio tako brzo ako nije u pitanju hitan slučaj.

Novo iznenađenje usledilo je kada joj je saobraćajac, takođe ljubaznim glasom, odgovorio da ne veruje da je vozio tako brzo, ali da joj se izvinjava ako je to bio slučaj.

Klaudija Kastiljo nije uspela da zabeleži trenutak kada je policajac načinio prekršaj, ali je objavila dva snimka na kojima se vidi kako

Direktor policije Majamija, Huan Perez, izjavio je da će ispitati čitav slučaj čim identifikuje osobu koja je vozila i policajca koji se pojavljuje na snimku, i da će preduzeti odgovarajuće mere.

Situacija u kojoj običan građanin zaustavlja policajca zbog prekršaja dešavala se i ranije na američkim putevima. Tako je jedan vozač iz Detroita 2012. opomenuo policajca zbog nevezivanja pojasa i snimak takođe objavio na Internetu.

Autor: 021
 

  • Horrible

    01.02.2016 13:33
    Pre 6 godina slikao sam policiju kako piju u diskoteci. Izvukli me napolje, izmlatili i pokušali da obrišu fotografije.
    Sudim se sa stokom skoro 6 godina. Promenjeno je troje sudija, uvek je postupak počinjao iz početka. Još koji dan, predmet će da zastari i nikom ništa. Toliko o uniformisanoj stoci u rs.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.