FOTO: Crtež Hilari Klinton u kupaćem kostimu cenzurisan na Instagramu

Instagram je blokirao nalog umetnika poznatog kao Lašsaks, koji se bavi grafitima, pošto je postavio fotografiju svog rada na toj društvenoj mreži.

Jedan od njegovih radova bila je karikatura Hilari Klinton u kupaćem kostimu sa hrpom novčanica dolara koji vire iz kombinezona.

Lašsaks je postovao citat izvršnog direktora lokalnog saveta Mariborno, predgrađa Melburna, koji je rekao da je grafit uvredljivog sadržaja zato što pokazuje gotovo golu ženu, i da taj potez nema veze sa činjenicom da je na slici prikazana kandidatkinja Demokratske stranke za predsednika SAD.

Administratori Instagrama nisu dali nikakav komentar na slučaj, međutim, umetnik je ubeđen da je potez te društvene mreže politički motivisan.

  • Zivan

    02.08.2016 21:03
    Ovaj crtezz ni Kauboj Bili ne bi okaccio na zid...
  • Данко Б. Марин

    02.08.2016 08:36
    ANILOS MILF
    На цртежу још и личи на женско, акрепуља...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti