Zaglavio se u septičkoj jami zbog mobilnog

Norveški vatrogasci spasili su muškarca koji je upao u septičku jamu javnog toaleta u blizini Osla u koju se spustio da bi izvadio mobilni telefon, ali posle nije uspeo da izađe.

Kato Berntsen Larsen (20) odvažio se da kroz otvor ispod WC šolje uđe u septičku jamu kako bi izvadio mobilni telefon koji je ispao njegovom prijatelju.

"Prvo smo pokušali da štapom izvučemo mobilni telefon, ali nam nije uspelo. Onda sam skočio u jamu. Ostao sam tamo čitav sat, pa sam se uspaničio", rekao je Larsen i dodao da su bube gmizale po njemu.

Pošto mu je pripala muka, bezuspešno je pokušao da se sam izvuče iz velike jame koja se prazni jednom godišnje. Tada je odlučio da pozove vatrogasce u pomoć.

"Prilično nam je bilo lako. Poslali smo četiri vatrogasca s motornom testerom da iseku deo poda toaleta", rekao je portparol vatrogasne službe, priznavši da im je to bio prvi zadatak te vrste.

Ipak, ni posle svega, mobilni telefon nije nađen jer je jama "prilično puna".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.