VIDEO: Statua gole Hilari Klinton izazvala haos u Njujorku

Bizarna statua skoro gole Hilari Klinton pojavila se usred Njujorka i izazvala bes među prisutnima, a kasnije i na društvenim mrežama.

U utorak se u finansijskoj četvrti na Menhetnu pojaviila statua razgolićene Klintonove s kopitima i bankara s Vol strita koji gura svoju glavu prema njenim grudima, koja je izazvala haos. Nastao je i protest tokom kog je izbila žestoka rasprava između jedne žene i umetnika, za kog se navodi da je 27-godišnji Entoni Skioli.

Podsetimo, tokom političke kampanje uoči izbora za predsednika SAD nedavno su se pojavile i statue nagog Donalda Trampa u prirodnoj veličini na javnim mestima u nekoliko američkih gradova. 

  • neko

    19.10.2016 22:52
    @siki
    Ali zato imaš uspešne vođe u Kanadi, Švajcarskoj, Švedskoj, Holandiji, Norveškoj i brojnim drugim zemljama koje sasvim lepo žive.

    Samo se od njih ne pravi rijaliti program jer su kod njih bitniji sistemi i ljudi na čelu koji nisu poznate ličnosti, ali obavljaju svoj posao.
    A zbog čega se naša država tuče oko toga hoće da se uvuče Americi ili Rusiji, meni nikada neće biti jasno.
  • Siki

    19.10.2016 17:01
    Jadna je Amerika postala biraju izmedju matore i budale,ostale epitete sami dodajte,pa se mi kao čudimo što je nama ovakva vlast,kod rusa jedan mali iskompleksirani,Nemačka ,Engleska takodje sve jak kadar...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.