VIDEO: Devojčica od roditelja dobila sačmaricu pa se rasplakala od sreće

Na internetu se pojavio video devojčice koja histerično plače od sreće jer je od roditelja dobila poklon.

Taj video nikome ne bi bio čudan da poklon koji je dobila nije - prava pravcata sačmarica.

Na videu je prikazana devojčica koja odmotava svoj poklon iz ukrasnog papira i emotivno reaguje u trenutku kada shvata da je dobila - sačmaricu Beretta 686 Silver Pigeon.

Kompanija Bereta, koja prozvodi pušku sa snimka, je uzela taj snimak kako bi promovisala svoje oružje. Na Facebooku su podelili video i napisali kako stvaranje uspomena počinje onog trenutka kada otvorite svoj prvi 686.

"Dirljiv video koji su nam poslali Preslini roditelji pokazuje emocionalni trenutak kada ona shvata da je napokon dobila svoj prvi 686 Silver Pigeon", napisali su u Bereti.

Video je podeljen više desetina hiljada puta, a prikupio je i mnogo komentara šokiranih korisnika: "To je Amerika. Mesto gde ne možete kupiti alkohol ili cigarete ako nemate 21 godinu, ali s lakoćom možete nabaviti pušku."

  • dobrotvorka

    19.02.2017 22:27
    Nisam
    iznenađena i po naslovu sam zaključila da se radnja dešava u Americi. Interesantantan mi komentar na kraju članka.
  • Konstantin

    19.02.2017 21:24
    bolesno
    Oprostite, ali meni ovo dete deluje debilno, a predpostavljam da joj ni roditelji nisu bolji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.