VIDEO: Voz u Kini prolazi kroz zgradu

Lepa arhitektura retka je u kineskim gradovima, a bizaran primer gradnje dolazi iz Čungkinga.
Naime, kroz stambene zgrade prolazi ni više ni manje nego - voz.
 
Čungking je veliki grad u Kini na reci Jangce i ima status pokrajine. Stanovništvo se procenjuje na gotovo 50 miliona, a arhitekte se trude da iskoriste što više prostora.
 
Jedan takav primer dolazi iz brdovitog dela grada, poznatog i kao 'Mountain City'. Železnička pruga smeštena je upravo u tom delu grada, pa vozovi moraju da prođu kroz stambene zgrade.
 
  • alias

    21.03.2017 19:19
    @N
    Е баш о томе причам! К'о прстом у... Пекмез.
    Хвала на помоћи.

    Лично сумњам да си био у Америкама, у Кини гарантовано ниси. А право питање је да ли си путовао даље, од својих предрасуда...

    Ај' здра'о.
  • Eraser87

    21.03.2017 18:30
    Zamisli pogresna vrata otvore, bilo bi veselo... :)))
  • Vojvosadjan

    21.03.2017 18:08
    @alias
    Naravno da nas ne interesuje, vise nas interesuje sta se desava u Rusiji i kako prosecan Rus prolazi kroz kucu ladom nivom mrtav pijan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.