Put od Njukasla do Londona jeftiniji ako se putuje preko Španije

Vozna karta od Njukasla do Londona košta 78,50 funti, a dvadesetjednogodišnji student je shvatio da avion od Njukasla do Španije i nazad do Londona košta daleko manje.
On je uplatio let od Njukasla do Menorke za 15,99 funti, a vratio se sa Menorke u London za 10,99 funti.
 
Osim toga, imao je 12 sati da boravi na rajskom ostrvu u sezoni, a ostalo mu je i nešto novca pa je za 7,5 funti iznajmio auto i za to vreme obišao celo ostro, a častio se i koktelom od 4 funte.
 
"Odleteo sam do Španije, iznajmio automobil, pronašao prelepu plažu, popio koktel i otišao u London da se nađem sa svojim prijateljima. Spavao sam u automobilu, pa tako nisam platio ni hotel", ispričao je, dodajući da mu prijatelji nisu verovali. On je ukupno potrošio 38,48 funti. Jedina mana je što je put trajao 24 sata umesto tri sata koliko se ide vozom.
 
"Vredelo je. Fantastično sam se proveo i uštedeo 40 funti u celom procesu. Ponoviću ovo sigurno", zaključio je.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti