Baka bacila novčić u motor aviona za sreću

Putnički avion kompanije "Laki er" zadržan je radi detaljnog pregleda na aerodromu Anking u provinciji Anhui na istoku Kine nakon što je starija žena bacila kovanice u motor - za sreću.
Mehaničari su potom morali da izvrše potpun pregled, a ostali putnici čekali su novi prevoz sa aerodroma.
 
Žena (76) bacila je novac u motor iz ubeđenja da će joj doneti sreću. Ona je potom uhapšena i nije poznato da li će se suočiti sa optužbama.
 
Ovo je drugi sličan incident u proteklih nekoliko meseci. U junu je 80-godišnja žena ukrcavala se u avion kineskog prevoznika "Saudern erlajnz" iz Šangaja ka Guangužuu kada se zustavila kako bi ubacila novčiće u motor.
 
Zbog toga je izvršen potpun pregled motora, a evakuisano je oko 150 putnika.
  • Недељко

    23.10.2017 09:23
    Опет?
    Ова је вест била пре неких пар месеци. Је ли бака опет бацала новчиће?
  • Bill

    22.10.2017 12:30
    Isto kao kod nas u Vladi. Još je na prvoj sednici neka baka ubacila neki sitniš, i eto nama sreće! Sve vreme nam Vlada radi samo na sitninu (u narodu poznatu kao „siću“!)…
  • nebesky

    22.10.2017 10:24
    Čudo
    Bake su čudo ovog sveta - ništa ne znaju, a sve znaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.