VIDEO: Iscrtavao saobraćajne znake usred prometne raskrsnice pa uhapšen

Kineski državni mediji objavili su da je jedan državljanin te zemlje uhapšen jer je obeležavao put na prometnoj raskrsnici u gradu Lijanjungang, u istočnoj kineskoj provinciji Đangsu.
CCTV je objavio snimak čoveka u crvenoj jakni koji je farbao nekoliko strelica na asfaltu, koje ukazuju na obavezan smer. To je radio dok su automobili prolazili pored njega.
 
Čovek, čije je prezime Cai, objasnio je da je želeo da tako da olakša saobraćajne probleme na toj raskrsnici. On tvrdi da na njoj lako može doći do zagušenja, i da je pokušao da to spreči.
 
Policija je saopštila da je "skinula" njegovu farbu sa znakova, i da raskrsnica ponovo izgleda kao što je izgledala pre "popravke" ovog građanina.
 
On će, zbog ove ideje, biti kažnjen s 1.000 juana (nešto više od 15.000 dinara).
 
  • av

    01.12.2017 06:56
    av
    imamo mi takvih dogadjaja i u novom sadu....kod dunavskog parka i muzeja u ul iove lole ribara na istom mestu iscrtan i pesacki prelaz i mesto za parking pa ne znas da li da predjes ilicu ili ostavis auto
  • Superiška

    01.12.2017 00:15
    Novi Čeda
    Čeda je samo crtao pešački prelaz, ovaj se kvalifikuje za Predsednika.
  • mrva

    30.11.2017 18:02
    pa ovaj lik me je oduševio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.