VIDEO: U džinovskom somu našli kosti nacističkog vojnika

U stomaku soma teškog 185 kilograma pronađene su ljudske kosti, a kad je otkriveno kome pripadaju, mnogi su bili iznenađeni.
Poljski ribolovci Alfons Brzovski i Marek Ždanovič upecali su kapitalca u Odri još pre dve godine, ali je njihova priča ponovo postala viralna.
 
U džinovskom somu, za kojeg se neki pitaju da li u pitanju najveći ikada uhvaćen, pronađene su ljudske kosti i nacistička značka, a nakon istrage se ispostavilo da kosti pripadaju nemačkom oficiru iz perioda Drugog svetskog rata.
 
Som je prema proceni biologa bio star između 90 i 110 godina, a stručnjaci nisu mogli da potvrde da li je riba usmrtila oficira ili ga je samo pojela.
 
  • Spasa

    03.12.2017 20:44
    Konj
    Nemački oficir se tog jutra sakrio u stomaku soma bežeći od Rusa, zaspao i tamo bio svaren. Som je kasnije osuđen na streljanje ali je pobegao nizvodno u Srbiju. Viđen u Mostongi kako žuri do kanala, dalje ka Prigrevici. Tamo se pozdravio sa Rebračom, prenoćio i dalje otplivao ka Apatinu.
  • haha

    02.12.2017 23:20
    Haha
    Hahahahahahahahaha.....
  • White Power

    02.12.2017 20:34
    @apatinac manje vina
    A ovaj na videu brcka soma na Sebesu, ili Lavacu jel?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva