Prodaje se letnjikovac Jovana Pavla II sa 124 kreveta i 22 kupatila

Planinsko odmaralište u blizini granice sa Francuskom, u kojem su papa Jovan Pavle II i njegov naslednik papa Benedikt XVI proveli neke letnje odmore, stavljena je na prodaju.
Novinska agencija ANSA je izvestila da Salezijanci (rimokatolički crkveni red) u čijem je vlasništvu, prodaju odmaralište koje se nalazi u planskom delu doline Aosta u severozapadnoj Italiji zbog poteškoća u održavanju. 
 
Papa Jovan Pavle II, koji je ceo život planinario, proveo je u tom odmaralištu 10 letnjih odmora, na nadmorskoj visini od 1.300 metara, a papa Benedikt je odmaralište posetio samo dva puta.
 
Upravo tokom boravka u tom odmaralištu, papa Benedikt je slomio zglob ruke 2009. godine. 
 
Na oglasu za izdavanje koji je postavljen na internet, ovo odmaralište je opisano kao "planinska vikendica Jovana Pavla II", navodi se da ima 124 kreveta i 22 kupatila i nudi "različite poglede".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti