Baka iz Italije krenula u Keniju da volontira

Baka Irma ima 93 godine i krenula je iz Italije u Keniju da tri nedelje volontira u jednom sirotištu, navela je na Fejsbuku jedna od njenih unuka i na taj način je Irma brzo postala zvezda na toj društvenoj mreži.
Unuka Eliza Koltro prenela je na Fejsbuku fotografiju bake sa štapom i crvenim koferom i natpisom: "Ovo je moja baka Irma, devojka od 93 godine koja je u ponedeljak krenula u Keniju, ali ne kao turista, već da volontira u jednom sirotištu".
 
Za manje od dva dana poruka je podeljena 7.000 puta i imala je nekoliko hiljada komentara.
 
 
Italijanska štampa se odmah zaljubila u baka Irmu.
 
Pronašla je njene rođake koji su rekli da je ostala udovica sa 26 godina i da je sama odgajila troje dece.
 
Baka, čije puno ime nije saopšteno, poreklom je iz Venecije, a na put u Keniju je otišla s ćerkom i sa čvrstom željom da pomogne radu sirotišta tokom nekoliko nedelja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.