Katapultom prebacivali drogu preko granice

Pripadnici američke nacionalne garde, koja osigurava granicu sa Meksikom, pomoću video nadzora snimili su prošle nedelje čudan prizor: ljude kako katapultom prebacuju sumnjive pakete preko granične ograde.

Pripadnici američke nacionalne garde, koja osigurava granicu sa Meksikom, pomoću video nadzora snimili su prošle nedelje čudan prizor: ljude kako katapultom prebacuju sumnjive pakete preko granične ograde.

Američki gardisti zaduženi za nadgledanje granice u mestu Nako, 80 kilometara od Tusona, u Arizoni, obavestili su o tome meksičke kolege, koji su odmah sprečili ovu domišljatu operaciju šverca droge. Krijumčari, koji su ovom drevnom spravom prebacivali pakete kanabisa na američku teritoriju, uspeli su da umaknu policiji, ali se mogu videti na snimcima sigurnosnih kamera. Policija je zaplenila 20 kilograma droge i katapult visok tri metra, koji je bio montiran na automobilu nedaleko od granične ograde.

Izgleda da su latinoamerički šverceri droge rešili da ponovo pribegnu dobrim starim metodama. Nedavno je uhvaćen golub-pismonoša koji je prenosio drogu zatvorenicima jednog kolumbijskog zatvora.

  • Znam

    09.02.2011 20:06
    Eto
    eto kako se ljudi snalaze dok glavni dileri svih vrsta droge to rade sasvim normalnim prevoznim sredstvima posto su oni DRZAVNO ZVANICNICI. CIA je glavni diler kokaina iz juzne amerike i opiuma i heroina iz Avganistana, a to je i glavni i jedini razlog sto su tamo stacionirani. Razmislite, danas posle 9 godina od kad su usli u Avganistan .......sta jos tamo traze ? Bin Ladena ? Atomsku bombu ? Ne, tamo su da cuvaju polja maka i koriste taj 'prirodni resurs' zemlje. Za vreme Talibana produkcija opijuma je skoro iskorenjena a posle dolaska 'oslobodilackih snaga' produkcija je porasla 400%. Ovo se da jednostavno proveriti po trzisnoj-ulicnoj ceni heroina.
  • 28.01.2011 08:02
    hahahaha narodna masta priozvodi svasta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.