VIDEO: Pustio da ga ujede zvečarka kako bi dokazao veru

Uveren da će ga Bog spasiti, američki pastor Kodi Kuts tokom mise je uzeo zvečarku, stavio je oko vrata, a potom krenuo u transu da igra. Uznemirena životinja ga je napala, ujevši ga za rame, a potom za lice i vrat.
Pastor, koji se hvalio da je šest put preživeo ujed zmije kao i da ga je Isus spasio, ovog puta je doživeo kolaps, a lekarska pomoć mu je bila neophodna. 
 
Nakon hitne intervencije, kontroverzni pastor je spasen, a lekari su istakli da je imao sreće, jer ga je zmija ujela na nekoliko milimetara od arterije. Da ga je ujela za samu arteriju, ne bi mu bilo spasa. 
 
Misa u Kentakiju se dobro završila po ovog muškarca koji je mogao da izgubi život. 
 
Inače, Kodi je do nedavno zagovarao da mu otrov zmije ne može ništa, a više puta je do sada izvodio slične rituale. Hrišćanski kult sa zmijama je ranije bio popularan u SAD-u, a danas su ovakvi rituali dozvoljeni samo u nekoliko država. 
 
U videu pogledajte kako je izgledala ova scena. 
  • Pravi vernik

    19.08.2018 18:44
    A nas Patrijarh ko devojcica u Maseratiju.
  • X

    19.08.2018 08:04
    Y
    Z. Lud čo'ek. Zašto jednostavno ne kupi Audi za 80keur, da može okolo da vija klince, pardon, klinke. Eto mu smisla života. Viđao sam, po belom svetu, sveštenike koji su tako bili srećni koliko i njihovi sledbenici.
  • Georg

    18.08.2018 22:56
    Idiot !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.