Opel "časti" vlasnike starih dizela bonusom od 8.000 evra

Opel pokušava da iskoristi aktuelnu "hajku" na dizele, kako bi prodao što više svojih novih modela.
Opel "časti" vlasnike starih dizela bonusom od 8.000 evra
Foto: Pixabay
Kompanija u vlasništvu francuske PSA grupacije ponudila je u Nemačkoj opciju vlasnicima starih dizela poseban ekološki bonus u iznosu do 8.000 evra, ukoliko se odluče da zamene svoj automobil za nov ili slabo korišćen Opelov. 
 
Šansu da dobiju ovaj ekološki "Opel Environment Bonus" imaju vlasnici starijih dizela koji pripadaju Euro 1 do Euro 4 emisionim standardima, uz uslov da predaju svoje vozilo koje će biti uništeno. Bonus mogu da dobiju i vlasnici Opela sa dizelom Euro 5 standarda koji žive u gusto naseljenim zonama poput Minhena, Štutgarta, Kelna, Hamburga i drugih. 
 
Opel ovu "akciju" ne nudi samo privatnim vlasnicima, već i manjim komercijalnim firmama u zemlji. Proizvođač osim svojih novih modela nudi i širok izbor slabo korišćenih nivojih automobila iz svojih zaliha, uključujući demonstrativna i test vozila sa dodatnom garancijom od dve godine. 
 
Slične akcije ranije su vlasnicima starih dizela ponudili Volkswagen, Audi, Seat, Porsche, Renault i Mercedes, kako bi motivisali kupce da pređu na automobile sa Euro 6 i Euro 6d standardom.
  • Pročitaj

    22.10.2018 07:39
    pa reci hop....
    @Prle
    U tekstu piše:
    Šansu da dobiju ovaj ekološki "Opel Environment Bonus" imaju vlasnici starijih dizela koji pripadaju Euro 1 do Euro 4 emisionim standardima, uz uslov da predaju svoje vozilo koje će biti uništeno.

    Dakle ništa od tih opela u Srbiji...
  • Prle

    21.10.2018 11:51
    Opa
    Eto novih Opela na Balkan,Nov Nov vozila Baba Subotom na pijacu a Nedeljom u Crkvu! Samo 160 000 km! Nov Nov !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti