Hajdi izabrala i oskarovca, sumnja se da je namešteno

Hajdi, svetski poznati razroki oposum iz zoo vrta u Lajpcigu je izabrala svog favorita za Oskara ove godine i odlučila se da će statuu za najbolju mušku ulogu kući poneti Kolin Fert za ulogu u filmu „Kraljev govor“.

Hajdi, svetski poznati razroki oposum iz zoo vrta u Lajpcigu je izabrala svog favorita za Oskara ove godine i odlučila se da će statuu za najbolju mušku ulogu kući poneti Kolin Fert za ulogu u filmu „Kraljev govor“. Za ulogu u ovom filmu Fert je već osvojio Zlatni globus i nagradu Bafta.

Kada se pojavila u emisiji „Uživo sa Džimi Kimelom“ bila je u dilemi između Džefa Bridžisa, Havijera Bardema, Džejmsa Franka i Džesija Ajzenberga. Malo je oklevala u trenutku izbora i dvoumila se oko Bridžisa, Franka i Ferta, ali na kraju je ipak dodirnula lažnu statuu sa Fertovom slikom.

U trenutku presude čuo se smeh i navijanje u studiju ali su zli jezici na sajtu Jutjub već stigli da prekore ishod opaskom da je izbor namešten i da se iza statue nalazila hrana za ovu slatku životinjicu. Pre dva dana, Hajdi je izabrala i najbolju glumicu, takođe se dvoumeći između Nikol Kidman, Dženifer Lorens i izabrane Natali Portman, za ulogu u filmu „Crni labud“.

Hajdi, za koju se smatra da ima dve i po godine, je ostavljena ispred prihvatilišta za životinje u Severnoj Karolini sa sestrom Nijarom, i u zoo vrtu u Lajpcigu živi od maja meseca 2010. Bolest oka je najverovatnije zadobila usled loše ishrane pre nego što su je odbacili ili zbog toga što je gojazna i ima masne naslage iza očne jabučice.

Svako veče u pomenutoj emisiji Hajdi bira po jednog kandidata iz različitih kategorija. Uz nju sećamo se i Pola, hobotnice koja je predviđala ishod svake utakmice na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu koja je umrla prirodnom smrću u oktobru prošle godine.

  • Andro

    28.02.2011 12:05
    Trt!
    Mož'te da kažete šta 'oćete, ali Hajdi pogodi i Portman i Frta !
  • Molim vas

    25.02.2011 07:08
    Firt!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti