Pilići na ražnju celodnevni TV program

Jedna kanadska kablovska mreža došla je na ideju da pokrene kanal na kojem će biti isključivo emitovani snimci pilića koji se vrte na ražnju.
Jedna kanadska kablovska mreža došla je na ideju da pokrene kanal na kojem će biti isključivo emitovani snimci pilića koji se vrte na ražnju.

Nazvan "Kanal pečenjara", novi kanal je izum kompanije Rodžers kejbl kojoj ovo nije prvi ovakav poduhvat. Ona je pre izvesnog vremena lansirala tzv. "Kanal kamin" na kojem gledaoci mogu da unedogled gledaju drva kako gore u kaminu za vreme božićnih praznika.

Uz snimke pečenih pilića koje će mnogima namamiti vodu na usta, "Kanal pečenjara" će emitovati i zvuk cvrčenja mesa dok se okreće na ražnju, kako bi ugođaj bio potpun.

"Kanal pečenjara", koji će početi s emitovanjem 28. februara, obećava gledaocima veoma "sočne" programe.
  • Andro

    28.02.2011 12:03
    !!!
    Kakva meditacija za nas, hedoniste!!!
    Ali i mnogo konkretniji sadržaj od onog koji nude neke nacionalne frekvencije u Srbiji...
  • Miroslav

    25.02.2011 23:11
    Joj...
    Pa kad zasednem pred TV sa pola kile pecenog pilenceta, masnog i dobro usoljenog, pa zalivam sa Knjazom a zena hrce sama u spavacoj sobi... Bog da me vidi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.