Video: Srpski dečak-magnet misterija za američke naučnike

Misteriju srpskog "dečaka-magneta" Bogdana Ivkovića trenutno rešava pola miliona blogera.

Misteriju srpskog "dečaka-magneta" Bogdana Ivkovića trenutno rešava pola miliona blogera.

Naime, internet portal Examiner.com objavio je tekst u kojem pokušava da odgonetne tajnu Bogdanove sposobnosti da privlači metalne objekte i "ometa rad televizora".

"'Dečak-magnet, Bogdan iz Srbije već je velika YouTube zvezda. Metalni objekti poput noževa, viljušaka i kašika lepe se za njega. Čak i tiganj stoji na detetovom telu, ali iako njegovi roditelji kažu da je on magnet, na snimku se vidi da se za njega lepi i porcelanski tanjir" piše na sajtu.

Preko pola miliona blogera pokušalo je da objasni zašto se i tanjir "lepi" za dečaka, neki od njih misle čak da je snimak "namešten", ali naučnici sa različitih univerziteta u Americi nude odgovor i to nekoliko njih.

Naučnik sa Berklija Gabor Samordžaji tvrdi da Bogdan ima masnu kožu koja omogućava da se glatki objekti lepe za njega, pojedini blogeri navode ime naučnika Elmara Kronera koji tvrdi da je Bogdanova koža veoma elastična - "poput stopala guštera koja životinji omogućava da se kreće vertikalno", a Internet entuzijasti koji vole da ostavljaju komentare po forumima tvrde da "Bogdan voli slatkiše, ali ne i da se opere kada završi".

 

  • jovanka

    09.03.2011 21:09
    probajte i vi,iznenadicete se
  • chungalunga

    02.03.2011 17:03
    kakva glupost...
    ,a možda zna i temu iz ajkule da odprdi?
  • Lehel

    02.03.2011 11:06
    Ha!
    naslov je trebao da bude:

    "7 year old Serbian Boy haven't took a bath for a week"

    a možda je samo debo i naginje se unazad...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva