Prazna knjiga o seksu postala bestseler

Kada je Šeridan Simov objavio knjigu od 200 stranica, u kojoj ne piše baš ništa osim naslova, nije mogao ni da pretpostavi da će postati bestseler.
Kada je Šeridan Simov objavio knjigu od 200 stranica, u kojoj ne piše baš ništa osim naslova, nije mogao ni da pretpostavi da će postati bestseler.

Naslov knjige je "Na šta svaki muškarac misli kada ne misli na seks" i isprva je namenjena da bude prodavana kao šala ili suvenir.

Ubrzo, studenti su počeli da je koriste kao svesku i prodaja je prevazišla svaka očekivanja.

"Na neki način, svi mi dokazuju suprotno od onoga što "piše" u knjizi. Studenti je pune raznim sadržajima, ali pitam se koliko njih se vrati na razmišljanje o seksu kada se završe predavanja i prestanu da hvataju beleške. Kladim se da je u pitanju 100% njih", priča autor knjige, a prenosi Srbijanet.

Šeridan Simov kaže da je knjiga nastala iz njegovog šokantnog i razočarajućeg zaključka da muškarci ne misle ni na šta drugo osim na seks, pa je odlučio da svoja saznanja podeli sa drugima. "Drago mi je da se moja knjoga bolje prodaje od mnogih akademskih radova. Nameravam da razvijem svoje istraživanje i da dobijem doktorat na univerzitetu života, a sledeći poduhvat mi je da napišem knjigu o tome na šta žene sve misle osim seksa", rekao je Simov, a penosi "Daily Mail".
  • BolekNS

    06.03.2011 10:04
    Teško
    Bojim se da za narednu knjigu neće imati dovoljno papira :o))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.