VIDEO: Starije gospođe u parodiji na pesmu "Satisfaction"

Nekoliko starijih gospođa se na interesantan način pozabavilo problemom neravnopravnosti...u parodiji spota za pesmu "Satisfaction" Benija Benasija.
Nekoliko starijih gospođa se na interesantan način pozabavilo problemom neravnopravnosti...u parodiji spota za pesmu "Satisfaction" Benija Benasija.

Ravnopravnost među polovima je "večita tema" kojom se ozbiljnije pozabavimo tek svakog 8. marta. Isto je i sa Evropskim danom jednakih plata, a da to ne mora da bude tako pokušale su da dokažu bakice koje su uradile parodiju čuvenog spota za pesmu "Satisfaction" Benija Benasija.

Vremešne dame su ovim videom želele da ukažu na neravnopravnost među polovima, konkretno u zaradi koju ostvaruju muškarci, odnosno žene.

One su se u svom videu prihvatile muških poslova samo kako bi dokazale koliko je smešno očekivati da žene rade što i jači pol, samo kako bi zaradile isti novac, prenosi Mondo.

  • @Anonimus:

    13.03.2011 19:36
    Захваљујем на тој вашој равноправности када су у питању смрт и самоубиство.

    Ево предлажем равноправност у сексу: подједнако уживање оба партнера? Може?
  • 12.03.2011 19:38
    kao što je činjenica da žene ne mogu da rade baš sve poslove podjednako kvalitetno kao muškarci, tako je i meni fizički neizvodljivo da rodim. ne tražim odštetu za to, ali ni žene ne mogu tražiti veću platu za lošije urađen posao. razlike između polova postoje, a žene su naučile da zažmure kada im one odgovaraju. npr. pogledajte statistike o udelu muškaraca i žena u smrti na radnom mestu, očekivanom životnom veku, broju samoubistava. ne vidim da se žene u tom slučaju žale na neravnopravnost.
  • @Anonimus:

    12.03.2011 18:51
    ''žene niko ne tera da rađaju''

    Е па драги Anonimus-у ја бих вас натерала да родите и дала бих вам, ето бићу великодушна, двоструки износ дечијег додатка.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.