Nismo nešto, al' smo bolji od Hrvata

Još jedna značajna pobeda Srba nad Hrvatima, ovoga puta tamo gde je najvažnije: u utakmici "Čiji je duži?" Što je najvažnije, merači dužine ne priznaju nezavisnost Kosova, pišu E-novine.
Još jedna značajna pobeda Srba nad Hrvatima, ovoga puta tamo gde je najvažnije: u utakmici "Čiji je duži?" Što je najvažnije, merači dužine ne priznaju nezavisnost Kosova, pišu E-novine.

Najnoviji podaci objavljeni na svetskoj karti prosečnih veličina penisa pokazuju ne samo srpsku dominaciju u odnosu na vekovne neprijatelje već i ubedljivu pobedu politike Vuka Jeremića.

Pre svega valja naglasiti da je prosečan Srbin nadareniji od prosečnog Hrvata za čitav jedan, ali vredan milimetar. Izraženo u centimetrima ova istorijski važna pobeda ostvarena je rezultatom 14,87:14,77. Možda još značajnija pobeda ostvarena je u odmeravanju sa Albancima koji imaju prosek od 14,73, ali ni to nije ništa u odnosu na apsolutnu pobedu domaće diplomatije nad svetskim moćnicima i razbijačima teritorijalnog suvereniteta i integriteta Srbije. Podaci o prosečnoj dužini penisa građana Kosova ne postoje jer su istraživači smestili Kosovo tamo gde mu je po eonski dugom redu i poretku i mesto - u granice države Srbije.

Srpska supremacija dodatno je potvrđena činjenicom da bosansko-hercegovački i crnogorski proseci nisu objavljeni jer se građani te dve susedne države, dugačije se ne može zaključiti, očigledno stide svojih dužina.

Ipak, u zemljama bivše SFRJ apsolutni rekorderi su Slovenci čija je prosečna dužina penisa 15, 07 centimetara, a granicu od 15 centimetara preskočili su i Bugari sa prosečnih 15,02 centimetra. Ipak, sve je to sića u odnosu na evropske prvake i naše severne komšije Mađare čija je prosečna dužina penisa za zavist – 16,51 centimetar, dakle skoro dva centimetra duže od srpskog proseka.

Istraživanje je pokazalo i da rusofili imaju sve razloge da se raduju i likuju, jer Putinovi podanici (13,21) imaju značajnu prednost u odnosu na Amerikance (12,9), pa je jasno ko će koga nad... jačati u Armagedonu koji nam se sprema.

U svetskim razmerama neprikosnoveni su Kongoanci sa prosekom od 17,93 centimetra, a nedaleko iza njih su muškarci iz Ekvadora (17,77).
  • Хе, хе

    28.03.2011 12:24
    Може два питања:

    1. Ко су 'merači dužina' и
    2. Где су ти 'Kongoanci'...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva