FOTO: Krava koja preskače prepone

Petnaestogodišnja Nemica Regina Majer nije dobila od roditelja dugo željenog ljubimca za jahanje, stoga je odlučila da od svoje krave napravi konja.
Petnaestogodišnja Nemica Regina Majer nije dobila od roditelja dugo željenog ljubimca za jahanje, stoga je odlučila da od svoje krave napravi konja.

Mlada Regina naučila je svoju kravu Lunu da preskače prepone. Ona se tome posvetila na farmi u bavarskom Laufenu gde već dve godine skoro svakodnevno trenira sa kravom, piše Smedija.

Rekla je kako se na početku Luna jako brzo umarala i da bi nakon samo nekoliko metara s njom na leđima potpuno klonula, ali je nakon puno napornih treninga Luna postala izdržljivija.

"U početku sam mislio da je čudno, da dete jaše na kravi. Sada kad sam se navikao deluje mi komično", rekao je jedan od komšija.

  • 07.04.2011 15:31
    a šta kaže krava, jel joj lepo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.