Venčali se gologuzi

Austrijski mladenci odlučili su da se venčaju potpuno goli kako oni i njihovi gosti nikad ne bi zaboravili taj dan.
Austrijski mladenci odlučili su da se venčaju potpuno goli kako oni i njihovi gosti nikad ne bi zaboravili taj dan.

Melani Šačner (26) je na venčanju nosila samo veo, dok je mladoženja Rene Šačner (31) u ruci držao samo šešir, kako bi prekrio svoje intimne delove tela tokom ceremonije.

"Nije nas bilo stid naših tela. Želeli smo drugačije venčanje. Čak smo uštedeli novac koji bi inače potrošili na venčanicu. Ovo venčanje naši gosti definitivno neće nikada zaboraviti", rekao je Rene.

Matičar koji ih je venčao uspeo je da se suzdrži smeha i stida.

"Gosti su napravili mnogo fotografija. Očigledno da ih nije bilo stid što smo bili potpuno goli. Mnogi su rekli da je ovo dobra i zabavna ideja. Planirali smo ovo godinama", dodala je Melani.

Par se venčao u prisustvu porodice i prijatelja.

"Srećom po njih, bio je lep i topao prolećni dan. U suprotnom bi se potpuno smrzli", rekao jedan od prisutnih gostiju.
  • S

    21.04.2011 11:12
    GLUPOST
    I ONDA SMO MI SRBI NAJGORI NAROD???U AMERICI SU DECU ODUZELI RODITELJIMA ZBOG SLIKANJA U KADI A OVO JE NORMALNO I DOZVOLJENO.GDE IDE OVAJ SVET OVO JE STRASNO I NIMALO SMESNO.
  • 18.04.2011 09:45
    Dodajte i video uz vest :)

    http://www.youtube.com/watch?v=6R3t2pJDb-U
  • @Ron:

    18.04.2011 08:23
    Класичан цилиндар има дубину од 13 cm?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.