Na prodaju vazduh sa kraljevskog venčanja

Da je sve na prodaju svedoči i ideja Džejmsa Vata, koji će organizovati sakupljanje vazduha na dan venčanja Kejt Midlton i princa Viljema kako bi ga kasnije prodavao u flašama.
Da je sve na prodaju svedoči i ideja Džejmsa Vata, koji će organizovati sakupljanje vazduha na dan venčanja Kejt Midlton i princa Viljema kako bi ga kasnije prodavao u flašama.

Kraljevsko venčanje je već uzrokovalo pojavu mnogih bizarnih suvenira vezanih za ovaj događaj tako da je flaširanje vazduha samo još jedan izum u nizu. Vat, inače voditelj na radiju, dodaje da će za sakupljanje vazduha biti angažovani profesionalci, ali i da će njihov proizvod imati veliki kolekcionarski značaj.

Prema njegovim rečima, "Kraljevski vazduh" će biti neka vrsta retkog šampanjca koji možete ponuditi, ovog puta na udah, samo specijalnim gostima.  

"Svaki pravi romantik zna da ubrano cveće vene nakon samo nekoliko dana. Vazduh sa kraljevskog venčanja biće na raspolaganju svima koji ga kupe godinama nakon samog događaja", tvrde iz kompanije Vat UK, koja je inače zadužena za proizvodnju i flaširanje.

Vlasnik ideje na kraju dodaje i da će uz pomoć njegovog proizvoda, u vazduhu sa kraljevskog venčanja, moći da uživaju i oni koji nisu ni sanjali da će sa kraljevskom porodicom ikada imati bilo šta zajedničko.
  • pera

    28.04.2011 08:34
    svaka cast
    e to je ideja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva