VIDEO: Puši, pije i ženi se sa 100 godina

Kada je Amerikanac Forest Lansvej pre 30 godina zaprosio svoju dragu, Rouz Polard, ona je rekla da... ali za 30 godina.
Kada je Amerikanac Forest Lansvej pre 30 godina zaprosio svoju dragu, Rouz Polard, ona je rekla da... ali za 30 godina.

Rouz mu je odgovorila da želi da se uda za njega kada on proslavi 100. rođendan. Tako je i bilo.

Rouz (90) i njen stogodišnji partner izgovorili su sudbonosno "da" u Kaliforniji, i tako zvanično postali najstariji par koji je stao na ludi kamen.

Godinama su bili u vezi i upoznavali jedno drugo, čekajući da dođe dan njihovog venčanja. Upoznali su se preko prijatelja i shvatili da odgovaraju jedno drugome. Pre mnogo godina sastavili su spisak stvari koje žele zajedno da učine i do danas su najveći deo toga i uradili, uključujući i to da su prepešačili celu obalu Kalifornije i obišli Aljasku.

Par kaže da ništa ne planira i da im je sada jedino važno da budu zajedno.

Njihov savet za dobru vezu je jednostavan. Kažu da je najvažnije da se ljudi dobro upoznaju. Oni su to svakako činili, i to proteklih 30 godina.

Forest je istakao kako ga zdravlje odlično služi i u poznim godinama, i da se tek sprema da uživa u životu. "Pušim i pijem skoro celi život, i evo, još sam tu", izjavio je najstariji mladoženja na svetu.

  • Хм

    05.05.2011 18:08
    ''Ljubav je samo rijec i nista vise,
    obicna slova svakog lista papira,
    ruka u ruci je vec nesto drugo...''

    Потписи на листу папира оваквој љубави нису неоходни да би опстала.

    Еее да.




Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.