Devojčici mravi živeli u ušima

Zbog opsednutosti grickalicama i slatkišima šesnaestogodišnja devojčica sa Tajvana imala je preko 30 mrava u svojim ušima, prenose lokalni mediji.

Zbog opsednutosti grickalicama i slatkišima šesnaestogodišnja devojčica sa Tajvana imala je preko 30 mrava u svojim ušima, prenose lokalni mediji.

Nakon što su nedavno počele da je svrbe uši, devojčicu su roditelji zaprepašćeni otkrićem da iz njenih ušiju izlaze mravi, momentalno odveli kod lekara.

Doktori su otkrili oko šest mrava u njenom levom uhu i preko dvadeset u desnom, a na sreću, mravi nisu izazvali nikakvo oštećenje sluha.

Devojčica je tom prilikom rekla da uživa da jede grickalice i čisti uši dok leži na krevetu, prenosi Srbijanet.

  • komshija sa sprata iznad

    30.05.2011 18:46
    yeap
    ja ih drzim u tastaturi,zderem kroasane nad njom a oni uzimaju procenat iz mrva koje se zaglave medju dugmicima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva