Skida se gola u javnosti, policija joj ništa ne može

Nemica koja obožava da muškarcima pokazuje svoje intimne delove ne može biti uhapšena jer policija ne može dokazati da je tokom tog čina bila seksualno uzbuđena.
Nemica koja obožava da muškarcima pokazuje svoje intimne delove ne može biti uhapšena jer policija ne može dokazati da je tokom tog čina bila seksualno uzbuđena.

34-godišnja Anet Kajzer provukla se kroz rupu u zakonu i policija joj ništa ne može, iako je pokazivala golotinju.

Budući da ne postoji način da se u kratkom roku utvrditi da li je žena uzbuđena ili ne, i to dokazati, Anet će se verovatno i dalje baviti svojim omiljenim hobijem. Kaže da joj taj čin pruža osećaj slobode.

"Volim pokazivati svoje telo. Muškarcima nakratko pokažem svašta, i onda u trenutku nestanem", kaže Anet.

  • Душан

    02.06.2011 08:43
    Д
    Чудни закони, заиста - нека се скида жена, коме смета нек окрене главу... Шта се све приказује на телевизији, па ником ништа, а госпођица или госпођа се само скинула - нит' је кога напала, нит' увредила... Правда за Анет!
  • Hans ex. Srdjan

    02.06.2011 08:04
    Gde, gde, pardon, wo, wo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.