Sovjetski vojnici obučeni kao superheroji

Nepoznate osobe su sovjetske vojnike na spomeniku u Sofiji pretvorile u heroje Marvelovih stripova. Kad se pronađu počinioci, moraće da očiste spomenik.
Nepoznate osobe su sovjetske vojnike na spomeniku u Sofiji pretvorile u heroje Marvelovih stripova. Kad se pronađu počinioci, moraće da očiste spomenik.

Vojnici Sovjetske armije na spomeniku u Sofiji iscrtani su prošle noći kao heroji Marvelovih stripova, a sovjetska zastava je zamenjena američkom.

Na spomeniku su iscrtani Supermen, Betmenov pomoćnik - Robin, Džoker, Deda Mraz i simbol "Mekdonaldsa" - klovn Ronald, a ispod spomenika je napisano "U korak sa vremenom".

Iz sofijske opštine je saopšteno da će počinioci, ukoliko budu uhvaćeni, platiti čišćenje spomenika ili će ga sami očistiti.

Spomenik Sovjetske armije je odavno predmet sporenja antikomunista, koji žele rušenje spomenika i rusofila koji žele da spomenik ostane tamo gde se nalazi.

Neki građani Bugarske čak predlažu da spomenik bude demontiran i premešten na drugu lokaciju.
  • pljunut

    19.06.2011 18:25
    Miletića neko da ofarba kao deda mraza iz koka-kolinih reklama, i turi mu bocu u ruku. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva