Ukrao dolar da bi otišao u zatvor

Ričard Veroun iz Severne Karoline opljačkao je banku i uzeo samo jedan dolar, kako bi ga smestili u zatvor gde može da dobije besplatnu medicinsku negu, koju, kao nezaposleno lice, do sada nije dobijao.

Ričard Veroun iz Severne Karoline opljačkao je banku i uzeo samo jedan dolar, kako bi ga smestili u zatvor gde može da dobije besplatnu medicinsku negu, koju, kao nezaposleno lice, do sada nije dobijao.

Nezaposlenom Ričardu Verounu hitno je potrebno lečenje, ali on za to nije imao novca, pa je odlučio da ukrade jedan dolar iz banke, kako bi ga policija smestila u zatvor, u kome zatvorenici dobijaju besplatnu medicinsku negu.

Kada je došao u banku, radnici na šalteru je predao papirić na kome je pisalo: "Naoružan sam. Daj mi jedan dolar." Iznenađena radnica mu je predala novac, a Veroun je zatim zamolio da pozove policiju, koju je mirno sačekao.

Policija je ustanovila da nesrećni čovek nije bio naoružan, ali ga je ipak smestila u zatvor, međutim, on će tamo ostati najduže mesec dana, a za lečenje svih zdravstvenih poteškoća koje ima, to neće biti dovoljno. Veroun ima izraslinu na grudima, probleme sa kičmom i levom nogom, a s obzirom na to da nije zaposlen, on nema zdravstveno osiguranje, pa je morao da preduzme ovaj očajnički potez kako bi obezbedio pomoć.

  • Deleteboy

    05.07.2011 18:35
    @NOFX
    joj mrzi me da citam evo ti jedan like za trud

  • NOFX

    24.06.2011 12:06
    Remember when America had a middle class
    And an upper class, that was way before the exodus
    That was the America that we thought was number one,
    Thought would overcome, thought would never die
    That was just our pride and faith, two shitty deadly sins
    I know faith isn't one of 'em but it should have been
    Cuz when things were crumbling, we had no camaraderie
    Just a faith someone would save us from despondence

    We called it America (whoaaaaaa)

    Number one America was a slogan used to keep morale up
    When we knew we were already cooked
    Then the richer western states, succeeded in secession
    And the eastern ones followed right behind
    Mexi-Can-America was the perfect name that
    Epitomized the order of significance, authority and affluence
    We had turned it all around
    Went from number one straight to number two (shit)

    We called it America (whoaaaaaa)

    National bankruptcy, circumcised society
    USA dined and ditched, Fox reports "poor is the new rich"

    We called it America (whoaaaaaa)
  • Bojan

    24.06.2011 06:54
    Gluposti
    čovek ima kuću plaži i jednostavno nije hteo da plaća za zdravstvenu uslugu. Želja mu je da preleži u zatvoru dok se ne kvalifikuje za penziju i da onda živi i uživa u toj kućici.
    dalje, što se tiče naplaćivanja, zdravstvena usluga košta i nigde nije besplatna, razlikuje se samo u tome da li će država na silu da otima od svog stanovništva novac i zauzvrat da im daje zdravstvenu zaštitu, ili će pojedinac imati izbor u tome. Dok jeste tačno da tamo u velikoj većini slučajeva možeš da se slikaš ako nemaš para za uslugu, ni kod nas (a ni u Evropi) nije bolja situacija da bismo im držali pridike. Zbog silnih redova, loših stručnjaka i loše aparature, ne možeš nigde da dobiješ kvalitetnu uslugu a da ne "podmažeš" nekoga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva