VIDEO: Mađioničar prešetao preko Temze

Iluzionista Stiv Frejn, čije je umetničko ime Dinamo, zapanjio je posmatrače svojim "hodom" preko reke Temze u Londonu tokom vikenda, preneo je "Skaj njuz".

Iluzionista Stiv Frejn, čije je umetničko ime Dinamo, zapanjio je posmatrače svojim "hodom" preko reke Temze u Londonu tokom vikenda, preneo je "Skaj njuz".

Dinamo (28) je došao do pola reke pre nego što ga je pokupio brod Luke Londona. Uprkos navodima da je i posada broda bila deo predstave, portparol mađioničara tvrdi da je događaj bio u potpunosti stvaran.

Ovaj trik je snimljen u sklopu nove televizijske emisije, u kojoj će Dinamo voditi razgovore sa slavnim ličnostima, uključujući bivšeg frontmena grupe "Ston rozis" Jana Brauna, pevačicu Nataliju Imbrulju i šampiona sveta u teškoj kategoriji, boksera Dejvida Heja. Mađioničar će izvoditi brojne trikove, među kojima su prenošenje mobilnog telefona u pivsku flašu i oživljavanje papirnatog leptira.

Dinamo je počeo da se bavi mađioničarskim trikovima preko svog dede, a veštinu je usavršio tokom poseta Nju Orleansu. On je želeo da se izdvoji od ostalih iluzionista, pa je u svoju praksu uveo elemente hip-hop i dens kulture.

Serijal "Dinamo: Nemogući mađioničar" (Dynamo: Magician Impossible) počeće 7. jula u Velikoj Britaniji na kanalu "Voč" (Watch). hodom" preko reke Temze u Londonu tokom vikenda, preneo je "Skaj njuz".

  • 28.06.2011 14:50
    sta on zamislja da je narod toliko glup da bi poverovao u ovu pricu ....pa vidi se da hoda po necemu ...vecu glupost nisam videla do sad ,osim naravno JELENE KARLEUSE koja je na prvom mestu po idiotizmu !
  • Zora

    28.06.2011 07:37
    ?
    Smesno:
    1. hoda po pravoj liniji (cvrsta podloga ide veroatno od obale do broda u daljini)
    2. stvarno, zasto bi drzao ruke rasirene?
    3. kada camac dodje po njega, ne napravi korake ka camcu, nego sa te tacke se samo nagne u camac
    4. zasto su mu noge 15cm u vodi, zasto nisu djonovi NA vodi??? Pa, zato sto ima podlogu na odredjenoj dubini koji gledaoci ne smeju da primete

    Stvarno smesno, ako je inace dobar u ostalim trikovima.
  • milos

    28.06.2011 05:54
    komentar
    Ako već pokušava da ubedi ljude da hoda na vodi onda bojle da ne drži ruke kao da balansira na šipci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.