Seksi policajke u meksičkim letovalištima

Vlasti meksičke države Gverero, poznate po popularnim letovalištima, zaposliće atraktivne devojke da rade za lokalnu turističku policiju.
Vlasti meksičke države Gverero, poznate po popularnim letovalištima, zaposliće atraktivne devojke da rade za lokalnu turističku policiju.

Lepotice, starosti od 18 do 35 godina radiće u bliskoj saradnji sa federalnom policijom, uglavnom u hotelima u Akapulku na pružanju bezbednosti stranim turistima. "Pored privlačnog spoljašnjeg izgleda, devojke će morati da imaju najmanje srednju školu i da govore strane jezike", objašnjava ministar za javnu bezbednost, Ramon Almonte Borha. On dodaje da će se za "seksi" policajke raditi specijalne uniforme, koje će biti prepoznatljive poput londonskih "bobija".

Vlada je donela ovu odluku kako bi se povećao broj stranih turista, budući da turizam predstavlja treći izvor prihoda ove zemlje, posle izvoza nafte i novčanih transfera meksičkih imigranata. U turizmu radi oko šest miliona Meksikanaca, a prošle godine ova grana privrede donela je 12 milijardi prihoda u budžet.

Preko 27.000 Rusa posetilo je Meksiko 2010. godine, što je 134 procenta više nego 2009. godine.
  • Turista

    05.07.2011 18:27
    predajem se
  • znamo zašto

    01.07.2011 16:37
    Od stranih jezika obavezni su Felacio, Kunilingus i Anilingus.

    http://www.youtube.com/watch?v=P3pmwrtlDaY

  • Milos

    01.07.2011 14:19
    Moze to i kod nas
    Kod nas mogu da otvore 10.000 FB naloga za svakog debelog pandura, gde ce se prestaviti kao zgodne manekenke, koje znaju vise jezika i postaviti adekvatnu sliku. Spram budzeta i mogucnosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti