VIDEO: Pojeo 62 hot doga za 10 minuta

Amerikanac Džoi Čestnat zadržao je titulu pobednika u jedenju hot dogova petu godinu za redom i za deset minuta je pojeo 62 mala sendviča sa viršlom u sredini.
Amerikanac Džoi Čestnat zadržao je titulu pobednika u jedenju hot dogova petu godinu za redom i za deset minuta je pojeo 62 mala sendviča sa viršlom u sredini.

Dvadesetsedmogodišnji Čestnat, iz američke države Kalifornije, težak 98 kila, nije međutim potukao svoj sopstveni rekord iz 2009. kada je pojeo 68 takvih sendviča. Pobednik je rekao da se dobro oseća, posle ispijanja pune flašice leka za varenje.

U ženskoj konkurenciji pobedila je Sonja Tomas, s umetničkim imenom "Crna udovica", i pojela 40 hotdogova.

Ovo takmičenje je prvi put održano 1916. godine. Prema predanju počelo je tako što su četiri imigranta odlučila da vide ko je u stanju da pojede najviše virsli da utvrde koji od njih je veći Amerikanac. Takmičenje se uvek održava na dan nacionalnog praznika 4. jula na Koni ajlendu, u južnom delu Bruklina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.