Sveštenik traži da mu izmere anus da dokaže da nije gej

Španski sveštenik, Andres Garsija Tores sa službom u gradu Fuenlabrada kod Madrida, najavio je da će ići u Rim kako bi dokazao da ga nepravedno izbacuju iz parohije.
Španski sveštenik, Andres Garsija Tores sa službom u gradu Fuenlabrada kod Madrida, najavio je da će ići u Rim kako bi dokazao da ga nepravedno izbacuju iz parohije.

Naime, biskup iz Hetafea zahtevao je da Tores krene kod pihijatra kako bi se "izlečila" njegova homoseksualnost, i tražio je da se podvrgne testiranju na virus HIV-a.

Na ovo ga je navela priča da je sveštenik bio u vezi sa 28-godišnjim Kubancem iz semeništa, sa kojim je putovao u Fatimu. Dvojica muškaraca su na fotografijama sa putovanja zagrljena i obojica su goli do pojasa.

"Neka mi izmere anus da vide da li se raširio", poručio je sveštenik, koji tvrdi da je sa Kubancem samo prijatelj. Žali se da njegova majka neprestano plače otkada je čula šta se dogodilo.

Ipak, kaže da je srećan kada vidi punu crkvu ljudi, a većina onih koji posećuju njegovu parohiju najavili su demonstracije povodom biskupovih planova da premesti njihovog omiljenog sveštenika. Lokalni stanovnici kažu da je Tores divna osoba, koja se posvetila pomaganju drugim ljudima i do sada je skupljeno više od hiljadu potpisa kao znak podrške. (Srbijanet)
  • Hm

    16.07.2011 15:42
    Sveštenik voli kada mu se meri anus.
  • ns

    16.07.2011 15:07
    kakve veze ima anus možda ga kubanac prima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.