U nemirima izgoreo restoran Džejmija Olivera

Čuveni britanski kuvar Džejmi Oliver preneo je, putem društvene mreže Twitter, da mu je restoran u Birmingenu polupan u naredima. Nemiri u Britaniji koštaće osiguravajuća društva milione.

Čuveni britanski kuvar Džejmi Oliver preneo je, putem društvene mreže Twitter, da mu je restoran u Birmingenu polupan u naredima. Nemiri u Britaniji koštaće osiguravajuća društva milione.

"Moj restoran je skroz polupan. Staklo na prozorima je polomljeno, sve je razbacano, a osoblje restorana je, na sreću, zbrinuto i na sigurnom je''', napisao je Oliver, a preneo je danas internet sajt "Didžital spaj".

Nakon što se poruka pojavila na Twitteru, fanovi ovog 36-godišnjeg kuvara su mu poslali poruke podrške i želje da se restoran u italijanskom stilu u šoping centru "Bulring" brzo obnovi i počne sa radom.

Džejmi Oliver je na Twitteru, pored poruke o razlupanom restoranu, postavio i poruku u kojoj osuđuje stanje u koje je zapala zemlja i zahteva od vlasti Britanije da zaustavi haos i radi na "ponovnoj izgradnji duha zajednice".

Građani su, rešeni da pomognu policiji da se što efikasnije uhapse pljačkaši, otvorili Internet sajt koji može pomoći u prepoznavanju vandala.

Neredi su prvo izbili u severnim delu Londona 6. avgusta, da bi se zatim proširili na Liverpul, Birmingem i Bristol.

  • 11.08.2011 13:25
    Za restoran šteta svakako, ali za đubre od hrane koju on sprema nije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.